Hirdetés

gyogyszer.lap.hu / Gyógyszerrendelés online

Gyógyszerrendelés online

webáruház

Arany Kígyó Patika - www.kertvarosipatika.hu

több mint 2000 féle gyógyszer és gyógytermék webáruháza

Gyógyszer házhozszállítás

Gyógyszertér az online gyógyszertár. Webáruházunkból számos olyan terméket megrendelhetnek, amelyek hasznos kiegészítői lesznek az egészséges életmódnak, az egészségmegőrzésnek és a betegápolásnak egyaránt. Legyen szó allergia elleni készítményekről, fájdalomcsillapításról, gyógyteákról, vitaminokról vagy más egyébről a gyógyszertértől egyszerűen és rövid idő alatt hozzájuthat a termékekhez.

Gyógyszer rendelés és házhozszálítás a teljes patikai választékból. Rendelhetőek Vichy, La Roche-Posay, Bioderma, Eucerin, Boiron, Remedia termékek. A gyógyszereken kívül gyógytermékeket, gyógyászati segédeszközöket, gyógyteákat, homeopátiás készítményeket és kozmetikumokat forgalmazunk széles választékban.

Online gyógyszertár hogy a szükséges gyógyszereinek a beszerzése menjen egyszerűen és könnyedén. Gyógyszer webáruház ahol rengeteg féle problémára talál választ és segítséget. Legyen szó allergiáról vagy cukorbetegségről az online gyógyszertár megtalálja a megoldást. Gyógyszereit, vitaminjait házhoz szállítjuk hogy ne kelljen sorba állnia.

Pingvinpatika

Online Gyógyszertár - PirulaPatika

Gyógyszertárunk a Plantágo Gyógyszertár Komárom-Esztergom megyében Környén található, családi gyógyszertár, mely online patikaként is működik. Honlapunkon a www.plantago.hu-n vagy telefonon megrendelt vény nélkül kapható gyógyszereket, homeopátiás szereket, babaápolási termékeket, gyógyteákat, kozmetikumokat az ország egész területén futárszolgálattal szállítjuk ki.

A Prevenció Patika online gyógyszertárunkat azért hoztuk létre, hogy Ön otthonából kényelmesen és egyszerűen meg tudja rendelni az Ön és családja egészségének megőrzéséhez szükséges termékeket. Látogasson el webáruházunkba, és válogasson a gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, vitaminok széles választékából!

Statimpatika.hu - online patika

Mindazoknak, akiknek nincs ideje elmenni a legközelebbi gyógyszertárba, vagy a legközelebbi patika is túl messze van, a Szerecsen Gyógyszertár Webáruháza széles választékban kínál vény nélkül kapható gyógyszereket, gyógyászati segédeszközöket, gyógytermékeket, dermokozmetikumokat, tápszereket, és más gyógyszertári forgalomban engedélyezett termékeket. Országos házhoz szállítással, rendelési értékt

Hirdetés
Meghatározás:

Gyógyszerekkel, gyártással, forgalmazással kapcsolatos linkek gyűjteménye.

Gyógyszerekkel, gyártással, forgalmazással kapcsolatos linkek gyűjteménye.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Gyógyszerrendelés online
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés